PARADIJS TILBURG

PARADIJS TILBURG Chinees-Indisch Restaurant

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 7142 beoordelingen
8 mei 2021 om 21:44 Heerlijk gegeten
8 mei 2021 om 6:24 Paradijs, een aanrader voor iedereen die van heerlijk chinees eten houd
7 mei 2021 om 20:21 Heel mijn tas was doordrenkt van de kippensoep beker was leeggelopen ook helft van mijn bestelling niet erbij ik heb gebeld maar ben niet netjes behandeld het enige wat het antwoord was ja dat kan gebeuren wat wil je wat wij doen wij sturen wat je mist na
6 mei 2021 om 21:29 Zoals gewoonlijk was het weer top! Heerlijk eten, lekker warm dus ik heb genoten!
6 mei 2021 om 21:05 Top
5 mei 2021 om 22:14 Slecht na een teleurstellend telefoontje naar paradijs heb ik er mijn buik van vol slechte afhandeling van een klacht dus dat hoeft voor mij niet meer moet 1 ster geven anders plaats hij hem niet
5 mei 2021 om 21:10 3 x Chinese bami besteld: 1 x goed, 1 gewone bami en 1 rijst. Chinese garnalen zat geen smaak aan. Bezorging goed.
5 mei 2021 om 19:25 Bezorgtijd vlgs afspraak!
5 mei 2021 om 17:33 Het was lekker en binnen de tijd die genoemd werd
2 mei 2021 om 22:21 Eten was erg koud we hebben opgewarmd in de magnetron omdat we weer geen uur wilde wachten op het eten en bij mij zag ik even later met opscheppen dat er een haar in zat
2 mei 2021 om 21:14 Het was heer lijk en smakelijk.
2 mei 2021 om 20:30 Weer veel te laat helaas